Rólunk

Mindig lendületben – földmunkagépekkel építünk jövőt!

Már több mint 20 éve indult el minden. Gépkezelőként kezdtem. Hozzáértésem és hozzáállásom becsülték a legjobban, és most ugyanezt ismerik el cégünk csapatát nézve a Pannongép-Transz Kft. partnerei is. A több mint 20 év alatt megannyi feladatot, kihívást láttam, amivel az ügyfelek szembenéztek, és találtam meg mindig a számukra megnyugtató megoldást. Ma sincs olyan földmunkagépünk, amihez ne értenék, ma sincs olyan, hogy ne járnék magam is a terepen, segítséget adva a munka megtervezésében és megvalósításában.

Földmunkákkal foglalkozunk, ami mindig kihívást jelent. Egy ilyen munkafolyamatban mindig fontos az őszinteség, a folyamatos kommunikáció, ahogy a sürgető határidők betartása vagy az elvégzett munka megfelelő minősége. Mindezt szenvedéllyel érdemes csinálni.

Minket és partnereinket is a szenvedélyünk tart lendületben!

Ma a Pannongép-Transz Kft. magját egy 8-10 fős állandó, összeszokott, kipróbált és megbízható szakemberekből álló csapat alkotja. Ha a szaporodó földmunkák megkívánják, 15-20 gépkezelővel, tehergépkocsi-vezetővel is tudunk dolgozni. Nálunk a közvetlen, jó szakmai kapcsolat, az egyenesség, a másik javaslatainak meghallgatása, megfogadása, egymás megbecsülése olyan alap, amire közös sikereinket építjük.

Földmunkagépeink száma folyamatosan folyamatosan bővül, fejlődnek különböző kapacitásaink partnereink igényeihez igazodva, így több helyszínen, nagyobb volumenű munkákat is el tudunk végezni. Mindig törekszünk arra, hogy jó gépeket adjunk a jó szakemberek kezébe, hogy munkánk még hatékonyabb lehessen. Ügyfeleink elégedettsége teszi lehetővé, hogy folyamatosan fejlődjünk, ezért fontos számunkra, hogy mindig minden rendben menjen!

Aki minket választ, a zavartalan, nyugodt közös munkára mond igent!

Bárkányi József ügyvezető

Mindig lendületben!

Pannongép-Transz Kft.

Bárkányi József

ügyvezető

Telefon: +36 30/299-7204

E-mail: iroda@pannongeptransz.com

Székhely:

6764 Balástya, Hunyadi utca 40.

Csongrád-Csanád megye

HUNGARY

Adószám: 14177615-2-06

Cégjegyzékszám: 06-09-012030

Pannongép-Transz Kft.

Bárkányi József

ügyvezető

Telefon: +36 30/299-7204

E-mail: iroda@pannongeptransz.com

Székhely:

6764 Balástya, Hunyadi utca 40.

Csongrád-Csanád megye

HUNGARY

Adószám: 14177615-2-06

Cégjegyzékszám: 06-09-012030

Minden jog fenntartva!